Share |

DOITYOURSELFCOUTURE

 

Zolang ik me herinner beleef ik veel plezier aan het zelf mode maken. Vanaf het moment dat ik patronen leerde tekenen en ideeën leerde uittwerken, ging er een wereld open. Ik was niet meer afhankelijk van de kant en klaar patronen waar ik altijd wel iets aan veranderde. Een patroon dat gewoon past en daardoor mooi zit, vind ik een genot.

 

Daarnaast kreeg ik ook steeds meer en steeds beter de 'fijne kneepjes van het vak' onder de knie. Dat is soms even doorbijten. Maar uiteindelijk geeft het veel voldoening. Je kleding ziet er gewoon mooier uit! 

En toegegeven, als je het eenmaal in de vingers hebt, werkt het ook nog eens een stuk makkelijker.

 

Toch liep ik nog aan tegen het gevoel dat iedere vrouw volgens mij wel kent. Je maakt (of koopt) iets, omdat je het erg leuk vindt, maar je draagt het nooit en bent er toch niet blij mee. Een opleiding tot imageconsultant bood me dat wat ik nog wilde weten. Ik heb geleerd dat je dit kunt voorkomen door de kleuren en de kledingstijl te kiezen die bij je passen. Benadrukken wat mooi is, camoufleren wat minder mooi is. Ik kan jou daar ook bij helpen.

 

Met een persoonlijk kleur- en stijladvies ontdek je welke kleuren jou het mooiste staan en hoe je kleding en asseccoires kunt gebruiken om er zo goed mogelijk uit te zien. En de zelf-modemaaksters bied ik de mogelijkheid om patronen op maat te gebruiken. Volgens jouw wensen en ideeën.

 

 

Dàt is DOITYOURSELFCOUTURE 

 

 

 

 

 

 

 

Ik noem dit

DOITYOURSELFCOUTURE

 

 

 

 

 

 

Ria Nieuwenhuizen